Even een korte introductie

In het jaar 2000 kocht de familie De Man een prachtige, ietwat verouderde Villa in het natuurgebied van de Sierra Calderona. Leen en Willy de Man genieten er om de maand van een heerlijke vakantie en ze nemen de Spaanse tuinman Miguel in dienst, met wie ze dikke vrienden worden. Twee jaar later gaat de hele familie De Man, met oma (90 jaar), zoon Arian en dochter Ellen en haar gezin met drie dochters naar Valencia om daar kerst en oud&nieuw te vieren. Binnen was het koud, maar buiten was het zeer aangenaam en met oma naast de openhaard was het erg gezellig.

In 2009 overlijdt Leen en Willy gaat er liever niet alleen heen en dus raakt de Villa een klein beetje op de achtergrond. Arian woont samen met vrouw Eva en dochter Lilian inmiddels in de buurt van Villa Willy en Ellen brengt er, samen met man Henk en dochters, regelmatig haar vakanties door. Omdat de vakanties er zo heerlijk zijn, besluit de familie het huis ook te verhuren aan anderen en zo is het allemaal begonnen.

Tegenwoordig komen Arian en Eva er regelmatig als er vrienden zijn en Henk en Ellen zijn er meestal in het voor- of najaar. De nasleep van de zomer duurt er soms tot in november! De beste periode is voor de huurders de late lente en de zomer. Het is er dan heerlijk warm en met het privé-zwembad een geweldige vakantieplek!

Leen de Man

Voor alle vragen over reserveringen, de website of andere zaken klikt u hier of vult u het onderstaande contactformulier in. In alle gevallen beantwoorden wij uw mail zo spoedig mogelijk, meestal binnen twee werkdagen.

Voor dringende vragen terwijl u in Nederland bent, belt u Ellen 06 26 94 1694 of Marlieke 06 48 49 9555. Voor dringende vragen terwijl u in Spanje bent, belt u Arian 0034 653 882 516. Gelieve deze nummers alléén in noodgevallen te gebruiken.

 

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam